• Estudia a l'Escola del Treball

  L'Institut Escola del Treball t'ofereix un ampli ventall de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior amb la col·laboració estreta d'empreses i entitats del territori.
 • Internacionalització

  L'Institut Escola del Treball t'ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses estrangeres i rebre formació de forma complementària en centres educatius europeus dins dels programes Erasmus i Leonardo.
 • Qualitat, Excel·lència i Innovació

  L'Institut Escola del Treball posseeix diverses certificacions de qualitat i excel·lecència que reconeixen la seva tasca en l'àmbit educatiu i professionalitzador.
 • Flexibilitat, Orientació i Reconeixement

  L'Institut Escola del Treball t'ofereix distribucions horàries adaptades i currículums personalitzats, així com la possibilitat de reconèixer la teva experiència laboral.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

PROCEDIMENT D'ASSIGNACIÓ DE VACANTS POSTERIOR AL PROCÉS ORDINARI DE MATRICULA!!!

Linia

Podeu consultar el procediment d'assignació de vacants clicant el següent enllaç: PROCEDIMENT D'ASSIGNACIÓ DE VACANTS. Es recorda que per poder optar a una vacant, es requereix la presència física en l'Institut.

Podreu trobar les places vacants actualitzades en el següent enllaç: PLACES VACANTS

ANUNCI - MATRICULACIÓ!!!

Linia

Atès que la secretaria de l’Institut tanca diàriament a les 14.00 hores, recomanem no deixar les gestions de matriculació per darrera hora del matí. La direcció del centre no pot garantir que pugueu formalitzar la matrícula si arribeu més tard de les 13.00 hores.

ORLES DEL CURS 2013-2014

Linia

IMPORTANT‼

Si voleu veure les imatges del lliurament de les Orles del curs 2013-2014, heu de seguir la següent ruta de menús: L'Institut/Arxiu/Orles/Orles 2013-2014

1a Presentació de Projectes del CFGS Energies Renovables

 

DEPARTAMENT D'ENERGIA I AIGUA

El passat divendres 13 de juny es fa dur a terme la 1a Presentació de Projectes a càrrec dels alumnes del CFGS d’Energies Renovables a la sala d’actes de l’Institut. La presentació va comptar amb la presència de tres empreses col·laboradores i un jurat compost per representants del Departament d’Energia i Aigua, Departament de FOL i món empresarial.

Continua llegint...

Tercers al Catskills 2014

DEPARTAMENT DE FUSTA I MOBLE

El passat dijous 5 de juny, els alumnes de l’Escola del Treball, Adrià Molins Serrano i Lucas Rodrigues Reis van quedar tercers en les especialitats de Fusteria i Ebenisteria respectivament de l’edició del Catskills 2014. Aquest any la competició es va desenvolupar a l’INS Pere Martell de Tarragona.

Continua llegint...

Aparadorisme a l'aula

DEPARTAMENT DE COMERÇ I MÀRQUETING

Alumnes del Cicle Formatiu de Comerç i Màrqueting han realitzat diferents aparadors durant el curs 2013 - 2014

 

Continua llegint...

Concurs Catskills 2014

DEPARTAMENT DE FUSTA I MOBLE

El dimarts, 3 de juny a la tarda, els alumnes que representen a l’Escola del Treball, Adrià Molins Serrano del CFGM de Fusteria i moble i Lucas Rodrigues Reis del CFGM de Instal·lació i moblament, han sortit cap a Tarragona per concursar a les proves de Fusteria i Ebenisteria respectivament, del Catskills 2014.

Continua llegint...

Visita a la Sala Templart

DEPARTAMENT DE FUSTA I MOBLE

El passat divendres 30 de Maig els alumnes de 1r de CFGM de Fusteria i Moble van visitar una exposició a la Sala Templart de l’INS Castell dels Templers. A l’exposició van poder observar la col·lecció de cadires en miniatura del professor de l’esmentat centre, Gerard Dago.

Continua llegint...