CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

conferencia

Si voleu més informació, podeu consultar el Fulletó informatiu

  • Read: 33 times

1r Concurs de fotografia científica tecnològica i naturalista

L’INS Escola del Treball de Lleida es vol sumar a les activitats de la Setmana de la Ciència 2014 organitzant un concurs de fotografia científica tecnològica i naturalista amb l’objectiu de fomentar la utilització de la fotografia com a eina en el procés de divulgació del coneixement científic i tecnològic.

La participació està oberta a tothom que vulgui presentar imatges pròpies que no hagin estat premiades en altres concursos i que s’ajustin a la temàtica del certamen. El tema del concurs és la natura, la ciència i la tecnologia. Les imatges estaran relacionades amb fets científics, les seves aplicacions tecnològiques i industrials, la seva divulgació o bé hauran estat obtingudes utilitzant algun procediment tecnològic o científic diferent de la fotografia convencional. El termini per la presentació dels treballs finalitza el 10 de novembre a les 24 hores. Podeu trobar les bases en aquest enllaç: Bases del concurs

Read more...
  • Read: 97 times

Premis Global Lleida

El dimarts 6 d’octubre de 2014 ha tingut lloc el lliurament dels nous Premis als Millors Projectes d’Emprenedoria als Ensenyaments Secundaris de Lleida, pel curs 2013-2014, organitzats pels Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i GLOBALleida, al CaixaFòrum Lleida.

Read more...
  • Read: 230 times

Erasmus estudi a França

DEPARTAMENT DE COMERÇ I MÀRQUETING

Alumnes del Cicle Formatiu de Comerç Internacional i Transport i Logística duen a terme una estada formativa d’estudi a Montpellier i a Lille. Dos alumnes de 2n. de Comerç Internacional i dues de Transport i Logística, gaudeixen de l’experiència de la mobilitat internacional, realitzant una estada formativa d’estudi durant el primer trimestre d’aquest curs a la capital de les regions de Languedoc-Roussillon i Nord Pas-de-Calais.

Read more...
  • Read: 239 times

Fira Sant Miquel 2014

DEPARTAMENT DE COMERÇ I MÀRQUETING

El divendres 26 de setembre els alumnes dels cicles formatius de Comerç, Gestió Comercial i Màrqueting, Comerç Internacional i Transport i Logística van visitar la Fira Sant Miquel.

Read more...