CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

  • Read: 23 times

Visita a la San Miguel

DEPARTAMENT DE QUÍMICA

Alumnes i professors de 1è del CFGS de Laboratori de Control i Qualitat han realitzat una visita tècnica a l’empresa San Miguel. Allí hem pogut conèixer d’a prop el funcionament del procés d’elaboració de la cervesa.

Read more...
  • Read: 30 times

Esdeveniment INNY a Lleida

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

El passat 22 de gener es va celebrar l’ESDEVENIMENT INNY a Lleida, a l’auditori Enric Granados. L’Institut Escola del Treball hi ha assistit amb els alumnes de segon dels CFGM d’instal·lacions elèctriques i automàtiques i de fusteria i moble.

Read more...
  • Read: 58 times

Taller empresarial

DEPARTAMENT DE COMERÇ I MÀRQUETING

El passat 13 de gener vam gaudir de la presència del professor holandès Peter Smith, professor de DELTION COLLEGE, una institució acadèmica professional situada prop d'Amsterdam. Podeu trobar les fotografies de l'acte en el següent enllaç: Fotografies del Taller empresarial.

Read more...
  • Read: 58 times

Ruta de les Fonts Monumentals de Lleida

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Els alumnes de 1r i 2n del CFGS d’Educació i Control Ambiental han participat en la “Ruta de les Fonts Monumentals de Lleida” organitzada pel Museu de L'aigua i la Regidoria de Promoció Cultural, Museus, Festes i Cultura Popular” de l’Ajuntament de Lleida.

Read more...
  • Read: 56 times

Erasmus Estudi i Pràctiques a l’Institut Escola del Treball

DEPARTAMENT DE COMERÇ I MÀRQUETING

Alumnes de 2n. de BTS Comerç Internacional del Lycée Jules Guesde de Montpllier duen a terme una mobilitat d’estudi i de pràctiques a Lleida. Aquests alumnes realitzaran una mobilitat d’estudi del 26 de gener al 22 de febrer a l’Escola del Treball i una mobilitat de pràctiques del 23 de febrer al 22 de mars en empreses especialitzades de Lleida. El projecte està coordinat pel professorat del departament de Comerç i Màrqueting i pel professorat del Lycée Jules Guesde de Montpellier.

Read more...