CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

  • Read: 27 times

Acte de clausura de l’Agenda 21 Local de Lleida

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Aquest dimarts 19 de maig s’ha celebrat l’acte de clausura de l’Agenda 21 Local de Lleida. Els alumnes participants han passat el dia a la Mitjana on han presentat els diferents projectes realitzats en cada centre a més de participar en dos tallers: un d’anellament d’ocells i l’altre d’egagròpiles. Després de l’esmorzar s’ha fet entrega del diploma de participació.

Read more...
  • Read: 71 times

Projecte d’autoguiatge pel patrimoni cultural d'Espluga Calba

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

L’ajuntament de l’Espluga Calba ens ha encarregat realitzar un projecte d’autoguiatge pel patrimoni cultural del poble amb codis QR. El passat 12 de maig vam anar alumnes i professors de primer d’Educació i Control Ambiental a l’Espluga Calba per tal de conèixer de primera ma els elements patrimonials que ens van ser comentats pel director de l’espai Antoni Ferrer i pel regidor de cultura.

Read more...
  • Read: 73 times

Visita a l'Arboretum

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

El passat 23 d’abril alumnes i professors de primer d’Educació i Control Ambiental vam visitar l’Arboretum Pius Font i Quer juntament amb els companys d’ECA i de Forestals del INS El Pont de Suert. Durant la visita vam tenir ocasió de veure les especies arbòries més representatives dels diferents biomes del mon. La visita va estar guiada pels responsables tècnics de l’Arboretum.

Read more...
  • Read: 66 times

Visita a la instal·lació Fotovoltaica Lagalla

DEPARTAMENT D'ENERGIA I AIGUA

Els alumnes del CFGS d’Energies Renovables van realitzar una visita a la instal·lació Fotovoltaica Lagalla ubicada al terme d’Alcarràs el passat divendres 8 de Maig. Van realitzar una sessió pràctica “in situ” per poder veure i comprovar de primera mà tots els components i dispositius que formen part d’aquesta tipologia d’instal·lacions.

Read more...
  • Read: 187 times

5a Píndola emprenedora: Joc de l'Emprenedor

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

El dimarts 28 d’abril s’ha dut a terme el taller del “JOC DE L’EMPRENEDOR” de Tàctica 360o , un joc on es fa reflexionar als joves sobre les seves habilitats i les seves potencialitats per a ser futurs empresaris.El taller anava dirigit a l’alumnat dels CFGS del centre. Hi ha participat 25 alumnes dels diferents cicles.

Read more...