CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

  • Read: 31 times

Centre de Fauna Vallcalent

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Els alumnes de 1r i 2n del CFGS d'Educació i Control Ambiental han visitat les instal·lacions del Centre de Fauna de Vallcalent per tal de conèixer les tasques que s'hi realitzen.

Read more...
  • Read: 46 times

Lliuraments de premis

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Aquest dimecres 17/12/14 s’han lliurat els premis del 1è Concurs de Fotografia Científica, Tecnològica i Naturalista del INS Escola del Treball. Al final de la sessió de la 3a Píndola Emprenedora “Linkedin, en  Ramon Serrando, Cap d’Estudis del INS Escola del treball, ha fet lliurament del diploma acreditatiu als guanyadors del concurs: Miquel Duro (premi del jurat) i Jaume Grau (premi per votació popular).

Read more...
  • Read: 43 times

3a Pindola Emprenedora “Linkedin”

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

Dins del programa Píndoles Emprenedores, el dimecres 17 de desembre s’ha dut a terme a la sala d’actes de l’Escola del Treball la conferència sobre la xarxa professional de Linkedin a càrrec d’Albert Polo, soci de l’empresa Xtrategics dedicada a l’assessorament empresarial sobre màrqueting digital i xarxes socials.

Read more...
  • Read: 99 times

Visita al Parc de la Mitjana

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Els alumnes de 1r curs del CFGS d'Educació i Control Ambiental estudien la vegetació del Parc de la Mitjana

Read more...
  • Read: 88 times

Clot de la Unilla

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Els alumnes delCFGS d'Educació i Control Ambiental han visitat la llacuna del Clot de la Unilla situada als plans d'Almenar i Alguaire per identificar les espècies d'aus que hi són presents

Read more...