CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

  • Read: 9 times

Visita a l'Estació Depuradora

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Els alumnes de 1r d’Educació i Control Ambiental han visitat les instal·lacions de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals de Lleida ( EDAR). Allà van poder veure tots els processos pel que passa l’aigua procedent de les clavegueres de la nostra ciutat, abans de ser retornada al riu Segre, i també amb això, ser conscients de tota la quantitat de residus que es llença.

Read more...
  • Read: 75 times

Eclipse solar a l'Escola del Treball

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Avui hem pogut observar l’eclipsi solar que ha estat visible en un 65% des de la ciutat de Lleida.

Tot i que les condicions meteorològiques no han estat les millors i l’eclipsi s’ha produït en un cel parcialment nuvolat, hem pogut observar-lo amb l’ajut d’una caixa fosca i un solarscope .

Read more...
  • Read: 55 times

Visita a l'Eco Museu d'Ainsa

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Els alumnes de primer del CFGS d’Educació i Control Ambiental han anat a l’Eco Museo de Ainsa on hem pogut visitar l’àrea d’interpretació on hem passejat per una exposició sobre la fauna i flora pirinenca amb especial atenció al Trencalòs i altres aus carronyeres i hem assistit a un audiovisual sobre la fauna pirenaica. A continuació anat a l’alberg de fauna.

Read more...
  • Read: 56 times

Programa de recollida selectiva

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

L'Institut Escola del Treball, dins del procés d'implantació de la ISO 14001 fomenta la recollida selectiva. Un dels objectius que es pretén assolir és la correcta gestió dels residus que es generen al centre.

Els alumnes del CFGS d'Educació i Control Ambiental des de fa uns dies, a les aules han col·locat un cartell informatiu del PROGRAMA DE RECOLLIDA SELECTIVA i s'han distribuït diferents contenidors pel centre pel tal de gestionar els residus de forma correcta.

Read more...
  • Read: 97 times

Visita a l'empresa BD

DEPARTAMENT DE QUÍMICA

El passat dilluns 9 de març, alumnes i professors del CFGS de laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat hem visitat l’empresa BD (Becton, Dickinson and Company) a Fraga. Allí hem pogut veure el procés de fabricació de xeringues i agulles hipodèrmiques a més de rebre una extensa informació sobre el control microbiològic i altres sistemes de Control de Qualitat implementats en aquesta empresa. http://www.bd.com/es/

Read more...
  • Read: 95 times

Visita al CIM

DEPARTAMENT DE COMERÇ I MÀRQUETING

Alumnes dels Cicles de Grau Superior de Comerç Internacional, Transport i Logística i Gestió Comercial i Màrqueting, han visitat, en sessions de matí i tarda, les instal·lacions de la CIM Lleida i algunes de les empreses ubicades a la central de mercaderies amb l'objectiu de conèixer de prop les instal·lacions, i algunes de les empreses logístiques ubicades en la central.

Read more...