CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

  • Read: 40 times

Exposició de treballs fotogràfics

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Des del 17 de novembre fins al 15 de desembre es pot visitar al vestíbul del INS Escola del Treball l’exposició dels treballs fotogràfics presentats al 1è premi de Fotografia Científica, Tecnològica i Naturalista del INS Escola del Treball. Aquesta activitat forma part de les activitats de la Setmana de la Ciència 2014 SC[14] Trobareu més informació en la següent adreça http://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/

Read more...
  • Read: 51 times

"Aprendre a Emprendre"

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

Dins el marc del programa de formació “Píndoles Emprenedores” dirigit a alumnes dels CFGS del centre, es va celebrar el 19 de novembre el taller Aprendre a Emprendre. Aquest taller té com a objectiu potenciar el talent i habilitats emprenedores dels joves i ajudar-los a endegar un procés de reflexió per descobrir el potencial i les habilitats de cada individu.

Read more...
  • Read: 51 times

Saint-Exupéry i els avions

BIBLIOTECA

Antoine de Saint-Exupéry, escriptor i pilot francès, va morir en accident aeri el 1944, ara fa setanta anys. Des de la biblioteca el volem recordar exposant la seva obra literària i una selecció de llibres d’electricitat i mecànica del nostre fons antic. Destaquem els llibres en llengua francesa sobre electricitat dels avions publicats als anys quaranta.

Read more...
  • Read: 40 times

Dia de l'emprenedor català

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

Els alumnes del CFGM de Comerç de l’INS Escola del Treball de Lleida, van assistir el divendres 14 de novembre a les jornades organitzades per la JCI Lleida relacionades amb el dia de l’Emprenedor Català.

Read more...
  • Read: 71 times

Jornades Endavant

#gllendavant

A photo posted by GLOBALleida (@gllendavant) on

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

El dimecres 5 de novembre s’han celebrat a la UDL de Lleida les Jornades per a l’Emprenedoria i el creixement Empresarial EMPREN AMB TALENT. Han assistit 50 alumnes de l’Institut Escola del Treball dels CFGS d’educació i control ambiental, energies renovables, secretariat, administració i finances, entre d’altres.

Read more...