CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

  • Read: 24 times

Visita a l’empresa IKEA

DEPARTAMENT DE FUSTA I MOBLE

El passat dia 24 de febrer alumnat i professorat de l’Escola del Treball, de les especialitats de Comerç Internacional, Logística i Transport, Gestió Comercial i Màrqueting i Fusteria i Moble, vam visitar l’empresa IKEA Distribuiton Services Spain S.A. a Valls. L’activitat principal de l’empresa és l’emmagatzematge i distribució dels productes IKEA per al conjunt de botiges d’España i Portugal.

Read more...
  • Read: 35 times

Un viatge en el temps

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Els alumnes de 1è i 2n d’Educació i Control Ambiental han realitzat un veritable viatge en el temps al Museu de Lleida. Després de rebre la benvinguda per part del nostre guia, el Miquel, i de visitar el taller de restauració hem iniciat un llarg viatge de dues hores que ens ha portat des de la prehistòria, passant per l’època dels Ibers, romans, visigots, àrabs, jueus, per l’edat mitjana i el romànic, el gòtic, el renaixement i el barroc. Tot plegat ha estat un llarg viatge d’uns 12000 anys sense necessitat de sortir de Lleida.

Read more...
  • Read: 400 times

Premi Recerca Jove

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Un any més, un treball presentat per un alumne del nostre institut ha estat guardonat amb un Premi de Recerca Jove, per fomentar l’esperit de recerca del Jovent. Aquests premis son convocats per l’AGAUR de la Generalitat de Catalunya. Aquest cop el treball premiat ha estat un Projecte del CFGS d’Educació i Control Ambiental presentat per l’alumne Boris Lapuerta amb el títol “Recuperació de l'àrea de lleure de les Nou Fonts i consolidació dels senders de la vall del Llobregat-Bastareny”. Volem donar des d’aquí l ‘enhorabona al Boris per l’èxit aconseguit.

Read more...
  • Read: 123 times

1er Fòrum Agroalimentari Lleida-Àsia

DEPARTAMENT DE FOL

Els alumnes de Comerç Internacional i de Transport i Logística de l’INS Escola del Treball van assistir el passat dimarts 10 de febrer de 2015 al 1er Fòrum Agoalimentari Lleida- Àsia a la Llotja de Lleida organitzat per GlobaLleida juntament amb la Cambra de Comerç de Lleida.

Read more...
  • Read: 383 times

Visita a la San Miguel

DEPARTAMENT DE QUÍMICA

Alumnes i professors de 1è del CFGS de Laboratori de Control i Qualitat han realitzat una visita tècnica a l’empresa San Miguel. Allí hem pogut conèixer d’a prop el funcionament del procés d’elaboració de la cervesa.

Read more...
  • Read: 309 times

Esdeveniment INNY a Lleida

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

El passat 22 de gener es va celebrar l’ESDEVENIMENT INNY a Lleida, a l’auditori Enric Granados. L’Institut Escola del Treball hi ha assistit amb els alumnes de segon dels CFGM d’instal·lacions elèctriques i automàtiques i de fusteria i moble.

Read more...