CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Presentació de sol·licituds per participar en l’obtenció de beques per la realització de mobilitats internacionalsLinia

iuL’Institut Escola del Treball de Lleida obre el termini de presentació de sol·licituds per participar en l’obtenció de beques per la realització de mobilitats internacionals dins del programa Erasmus + per la convocatòria KA 1 de l’OAPEE per l’any 2015. El termini de la presentació de sol·licituds és el 15 de desembre de 2014. Les sol.licituds es lliuraran al despatx de Projectes Europeus.

Més informació !!

  • Read: 30 times

"Aprendre a Emprendre"

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

Dins el marc del programa de formació “Píndoles Emprenedores” dirigit a alumnes dels CFGS del centre, es va celebrar el 19 de novembre el taller Aprendre a Emprendre. Aquest taller té com a objectiu potenciar el talent i habilitats emprenedores dels joves i ajudar-los a endegar un procés de reflexió per descobrir el potencial i les habilitats de cada individu.

Read more...
  • Read: 34 times

Saint-Exupéry i els avions

BIBLIOTECA

Antoine de Saint-Exupéry, escriptor i pilot francès, va morir en accident aeri el 1944, ara fa setanta anys. Des de la biblioteca el volem recordar exposant la seva obra literària i una selecció de llibres d’electricitat i mecànica del nostre fons antic. Destaquem els llibres en llengua francesa sobre electricitat dels avions publicats als anys quaranta.

Read more...
  • Read: 31 times

Dia de l'emprenedor català

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

Els alumnes del CFGM de Comerç de l’INS Escola del Treball de Lleida, van assistir el divendres 14 de novembre a les jornades organitzades per la JCI Lleida relacionades amb el dia de l’Emprenedor Català.

Read more...
  • Read: 61 times

Jornades Endavant

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

#gllendavant

A photo posted by GLOBALleida (@gllendavant) on

El dimecres 5 de novembre s’han celebrat a la UDL de Lleida les Jornades per a l’Emprenedoria i el creixement Empresarial EMPREN AMB TALENT. Han assistit 50 alumnes de l’Institut Escola del Treball dels CFGS d’educació i control ambiental, energies renovables, secretariat, administració i finances, entre d’altres.

Read more...
  • Read: 60 times

Projecte Rius

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Els alumnes del CFGS d'Educació i Control Ambiental han realitzat les tasques d'inspecció de la qualitat del riu Segre (zona dels Aiguamolls de Rufea) dins del marc del Projecte Rius per a la conservació i millora dels nostres ecosistemes fluvials.

Read more...