CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

CONCURS DE FOTOGRAFIA CIENTÍFICALinia

NOTICIACONCURSVOTA LES FOTOS PRESENTADES AL 1r CONCURS DE FOTOGRAFIA CIENTÍFICA, TECNOLÒGICA I NATURALISTA DE L’ESCOLA DEL TREBALL. El concurs ja està en marxa i ja tenim un grapat de fotografies presentades. ANIMA’T A PARTICIPAR, tens temps fins al 10 de novembre ANIMA’T A VOTAR, pots fer-ho entrant a Instagram amb el teu codi d’accés i donant “m’agrada” a les fotos que consideris oportú. http://websta.me/tag/fcetlleida

 

  • Read: 2 times

Jornada de Speednetworking

El dimecres 29 de novembre de 2014 s’ha celebrat a la sala d’actes de l’INS escola del Treball la 1a jornada de Speednetworking entre alumnes dels CFGS del centre. L’objectiu de la jornada era fomentar l’intercanvi d’idees emprenedores i habilitats fer formar equips de treball que desenvolupin un projecte de manera integral.

Read more...
  • Read: 5 times

Arquitectura en fusta i construcció sostenible

DEPARTAMENT DE FUSTA I MOBLE

El dimecres 29 d'ocubre de 2014 es va realitzar al nostre centre la conferència: Arquitectura en fusta i construcció sostenible. Els ponents, Sr. Cinto Pallé (FUSTES PALLÉ S.A.) i Sr. Jorge Monago (ROTHOBLAAS), ens van parlar sobre les tècniques i els avantatges de construir diferents tipus d'edificis i d'instal·lacions amb fusta.

Read more...
  • Read: 25 times

Campanya de recollida

La campanya de recollida de taps de plàstic per la Laura ja ha començat amb una gran aportació. Des de la Comissió d'Activitats donem les gràcies a la Rosa Pujol per aquesta gran iniciativa, al Joaquim Gracia que ha col·laborat amb l'aportació de tres grans bosses plenens de taps i a tots aquells que també esteu ficant el vostre granet de solidaritat. Continuem endavant amb la campanya!!.

Read more...
  • Read: 54 times

1r Concurs de fotografia científica tecnològica i naturalista

L’INS Escola del Treball de Lleida es vol sumar a les activitats de la Setmana de la Ciència 2014 organitzant un concurs de fotografia científica tecnològica i naturalista amb l’objectiu de fomentar la utilització de la fotografia com a eina en el procés de divulgació del coneixement científic i tecnològic.

La participació està oberta a tothom que vulgui presentar imatges pròpies que no hagin estat premiades en altres concursos i que s’ajustin a la temàtica del certamen. El tema del concurs és la natura, la ciència i la tecnologia. Les imatges estaran relacionades amb fets científics, les seves aplicacions tecnològiques i industrials, la seva divulgació o bé hauran estat obtingudes utilitzant algun procediment tecnològic o científic diferent de la fotografia convencional. El termini per la presentació dels treballs finalitza el 10 de novembre a les 24 hores. Podeu trobar les bases en aquest enllaç: Bases del concurs

Read more...