• Estudia a l'Escola del Treball

  L'Institut Escola del Treball t'ofereix un ampli ventall de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior amb la col·laboració estreta d'empreses i entitats del territori.
 • Internacionalització

  L'Institut Escola del Treball t'ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses estrangeres i rebre formació de forma complementària en centres educatius europeus dins dels programes Erasmus i Leonardo.
 • Qualitat, Excel·lència i Innovació

  L'Institut Escola del Treball posseeix diverses certificacions de qualitat i excel·lecència que reconeixen la seva tasca en l'àmbit educatiu i professionalitzador.
 • Flexibilitat, Orientació i Reconeixement

  L'Institut Escola del Treball t'ofereix distribucions horàries adaptades i currículums personalitzats, així com la possibilitat de reconèixer la teva experiència laboral.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

VACANTS CURS DE FORMACIÓ ESPECÍFIC PER L'ACCÉS A CICLES DE FORMACIÓ INICIAL DE GRAU SUPERIOR,(CAS),CURS 2014-2015

Linia

Les vacants es donaran el dia 23 de juliol a les 9.00h a les persones presents al centre i per ordre de barem. El dia 22 de juliol, a partir de les 15.00h, ​es publicarà al web del centre el nombre de vacants en el següent enllaç, Vacants (CAS)

ORLES DEL CURS 2013-2014

Linia

IMPORTANT‼

Si voleu veure les imatges del lliurament de les Orles del curs 2013-2014, heu de seguir la següent ruta de menús: L'Institut/Arxiu/Orles/Orles 2013-2014

1a Presentació de Projectes del CFGS Energies Renovables

 

DEPARTAMENT D'ENERGIA I AIGUA

El passat divendres 13 de juny es fa dur a terme la 1a Presentació de Projectes a càrrec dels alumnes del CFGS d’Energies Renovables a la sala d’actes de l’Institut. La presentació va comptar amb la presència de tres empreses col·laboradores i un jurat compost per representants del Departament d’Energia i Aigua, Departament de FOL i món empresarial.

Continua llegint...

Tercers al Catskills 2014

DEPARTAMENT DE FUSTA I MOBLE

El passat dijous 5 de juny, els alumnes de l’Escola del Treball, Adrià Molins Serrano i Lucas Rodrigues Reis van quedar tercers en les especialitats de Fusteria i Ebenisteria respectivament de l’edició del Catskills 2014. Aquest any la competició es va desenvolupar a l’INS Pere Martell de Tarragona.

Continua llegint...

Aparadorisme a l'aula

DEPARTAMENT DE COMERÇ I MÀRQUETING

Alumnes del Cicle Formatiu de Comerç i Màrqueting han realitzat diferents aparadors durant el curs 2013 - 2014

 

Continua llegint...

Concurs Catskills 2014

DEPARTAMENT DE FUSTA I MOBLE

El dimarts, 3 de juny a la tarda, els alumnes que representen a l’Escola del Treball, Adrià Molins Serrano del CFGM de Fusteria i moble i Lucas Rodrigues Reis del CFGM de Instal·lació i moblament, han sortit cap a Tarragona per concursar a les proves de Fusteria i Ebenisteria respectivament, del Catskills 2014.

Continua llegint...

Visita a la Sala Templart

DEPARTAMENT DE FUSTA I MOBLE

El passat divendres 30 de Maig els alumnes de 1r de CFGM de Fusteria i Moble van visitar una exposició a la Sala Templart de l’INS Castell dels Templers. A l’exposició van poder observar la col·lecció de cadires en miniatura del professor de l’esmentat centre, Gerard Dago.

Continua llegint...