CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

CONCURS DE NETEJA!

Linia

LICITACIÓ DEL CONTRACTE DE NETEJA

L'Institut Escola del Treball de Lleida obre concurs de presentació de sol·licituds per a la licitació del servei de neteja a les instal·lacions del centre. La durada del contracte és de 10 mesos.

Termini de presentació de documentació: 17 d'octubre de 2014 a les 21:00h

Els documents necessaris per la licitació del concurs són els següents: 

Contracte de serveis i Prescripcions tècniques

  • Read: 65 times

Erasmus estudi a França

DEPARTAMENT DE COMERÇ I MÀRQUETING

Alumnes del Cicle Formatiu de Comerç Internacional i Transport i Logística duen a terme una estada formativa d’estudi a Montpellier i a Lille. Dos alumnes de 2n. de Comerç Internacional i dues de Transport i Logística, gaudeixen de l’experiència de la mobilitat internacional, realitzant una estada formativa d’estudi durant el primer trimestre d’aquest curs a la capital de les regions de Languedoc-Roussillon i Nord Pas-de-Calais.

Read more...
  • Read: 60 times

Fira Sant Miquel 2014

DEPARTAMENT DE COMERÇ I MÀRQUETING

El divendres 26 de setembre els alumnes dels cicles formatius de Comerç, Gestió Comercial i Màrqueting, Comerç Internacional i Transport i Logística van visitar la Fira Sant Miquel.

Read more...
  • Read: 257 times

Visita a la Sala Templart

DEPARTAMENT DEFUSTA I MOBLE

El passat divendres 30 de Maig els alumnes de 1r de CFGM de Fusteria i Moble van visitar una exposició a la Sala Templart de l’INS Castell dels Templers. A l’exposició van poder observar la col·lecció de cadires en miniatura del professor de l’esmentat centre, Gerard Dago.

Read more...
  • Read: 465 times

Tercers al Catskills

DEPARTAMENT DE FUSTA I MOBLE

El passat dijous 5 de juny, els alumnes de l’Escola del Treball, Adrià Molins Serrano i Lucas Rodrigues Reis van quedar tercers en les especialitats de Fusteria i Ebenisteria respectivament de l’edició del Catskills 2014. Aquest any la competició es va desenvolupar a l’INS Pere Martell de Tarragona.

Read more...