CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Anuncis

Un nou disseny ha arribat al nostre Web! Més minimalista, més net, adaptat als dispositius mòbils, (excepte alguna taula que has de desplaçar-la en els smartphones), però igual d'eficient. Si alguna informació no la trobeu o no funciona, demano disculpes, encara no està del tot acabat el traspàs. !Estem treballant per a vosaltres!...

Les orles del curs 2013 2014 les podeu trobar en l'Arxiu dins del seu menú Orles 2013-2014...

1ª Presentació de Projectes CFGS d'Energies renovables

DEPARTAMENT D'ENERGIA I AIGUA

El passat divendres 13 de juny es fa dur a terme la 1a Presentació de Projectes a càrrec dels alumnes del CFGS d’Energies Renovables a la sala d’actes de l’Institut. La presentació va comptar amb la presència de tres empreses col·laboradores i un jurat compost per representants del Departament d’Energia i Aigua, Departament de FOL i món empresarial.

Read more...

III Concurs d’Idees Emprenedores de l’Alt Urgell

DEPARTAMENT D'ELECTRICITAT I ELECTRÒNICA

Els alumnes del torn de nit del CFGM d’instal·lacions elèctriques i automàtiques de l’Escola del Treball de Lleida han estat els guanyadors del 1r premi al projecte més sostenible de la tercera edició del Concurs d’Idees Emprenedores celebrat a la Seu d’Urgell el passat dijous 22 de maig.

Read more...

Tercers al Concurs Catskills

DEPARTAMENT DE FUSTA I MOBLE

El passat dijous 5 de juny, els alumnes de l’Escola del Treball, Adrià Molins Serrano i Lucas Rodrigues Reis van quedar tercers en les especialitats de Fusteria i Ebenisteria respectivament de l’edició del Catskills 2014. Aquest any la competició es va desenvolupar a l’INS Pere Martell de Tarragona.

Read more...