CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

  • Read: 38 times

Els reis mags arriben al CFGS d’Educació i Control Ambiental

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

El Reis Mags han arribat al CFGS d’Educació i Control Ambiental. Aquest cop han vingut de més lluny, han vingut de la Xina. Com que hem estat bons minyons i minyones, ens han deixat un carregament d’ulleres de Realitat Augmentada Google Cardboard Glasses.

Read more...
  • Read: 34 times

Dia mundial de l'Educació Ambiental

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Coincidint amb el DIA MUNDIAL DE L’EDUCACIÓ AMBIENTAL, El passat dimarts 26 de gener, la DEIXALLERIA MÒBIL va visitar l’INS Escola del Treball.

Un cop més, dins el projecte de implementació del sistema de gestió ambiental segons la Norma UNE EN ISO 14001 en que està certificat el centre, els alumnes del CFGS d’Educació i Control Ambiental van fer una campanya d’informació i difusió per tal de que tota la comunitat educativa s’animés a portar els residus a una zona que hi havia habilitada al centre.

Read more...
  • Read: 101 times

La jornada del 26G als mitjans de comunicació local

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Lleida Televisió se n’ha fet ressò de la nostra celebració del Dia Mundial de l’Educació Ambiental emetent un reportatge a les notícies d’aquest dimarts 26 de gener. En una mica més de dos minuts i mig el reportatge resumeix algunes de les activitats que hem dut a terme i recull tres entrevistes a professors i alumnes participants.

Read more...
  • Read: 83 times

Celebració del Dia mundial del Medi Ambient

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Aquest dimarts 26 de gener hem celebrat al INS Escola del Treball el dia Mundial de l’Educació Ambiental.Durant aquest matí s’han dut a terme dues sessions de tallers i una conferencia destinats a fomentar el coneixement del medi ambient i conscienciar als participants en la importància de tenir-ne cura.

Read more...
  • Read: 69 times

Visita a l'empresa AMES

DEPARTAMENT DE QUÍMICA

L’alumnat del CFGS de Laboratori d’Anàlisis i Control de Qualitat ha visitat les instal·lacions de l’empresa AMES a Tamarite de Litera.

AMES es dedica a la producció de peces metàl·liques sinteritzades destinades a fabricació de vehicles i maquinària industrial. Té fàbriques repartides per tot el món (Tamarite, Sant Feliu de Llobregat, Hongria, USA, Japó…) i és líder en el sector.

Read more...