CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

  • Read: 28 times

Geologia i edafologia als voltants de Prades

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

El dia 5/11/15 alumnat d'ECA va fer una sortida sobre geologia i edafologia als voltants de Prades. Vàrem poder veure in situ la cresta d'una falla i roques com conglomerats, argiles, pissarres, granits, saulons i gresos. També vàrem aprendre a diferenciar entre sòls àcids i bàsics i la vegetació associada a cadascun d'ells.

Read more...
  • Read: 30 times

Visita a Fribin

DEPARTAMENT DE QUÍMICA

L'alumnat de primer i segon del CFGS de Laboratori d'Anàlisi i Control de Qualitat ha visitat les instal.lacions de Fribin a Binefar on ens han explicat els mètodes d'anàlisi que realitzen en carns fresques i productes càrnis elaborats (detecció de triquina, anàlisi NIR, tècniques ELISA...etc)

Read more...
  • Read: 43 times

Anem a experimentar i conèixer els sòls

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Alumnes d'Educació i Control Ambiental i de Laboratori d' Anàlisi i control de qualitat de l'Escola del Treball van participar els dia 17 de novembre en el taller "Anem a experimentar i conèixer els sòls"

Read more...
  • Read: 89 times

Visita a l'empresa San Miguel

DEPARTAMENT DE COMERÇ I MÀRQUETING

El passat divendres, dia 13 de novembre, l’alumnat del CFGS Comerç internacional 1r, CFGS Gestió de vendes i espais comercials 1r i CFGS Màrqueting i Publicitat 1r van visitar l’empresa San Miguel a Lleida.

Read more...
  • Read: 103 times

Setmana de la ciència

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT-BIBLIOTECA

Exposició de llibres mòbils i desplegables de ciència i tecnologia

Del 13 al 22 de novembre se celebrarà a Catalunya la 20a Setmana de la Ciència amb activitats de divulgació científica arreu del territori: jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics...

Read more...