CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

  • Read: 30 times

Secundària Rock 2015

ESPAI IET

Com cada any, el passat dimarts, 14 d'abril, l'Escola del treball ha estat present al Secundària Rock. Aquest any el grup era format pels alumnes Manuel Martínez Vargas (guitarra i veu), Cristian Arguedas Yeste (guitarra i veu) i Esther Meda Bautista (veu).

Read more...
  • Read: 113 times

4a Píndola emprenedora

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

El passat dijous 27 de març es va dur a terme la 4a píndola emprenedora adreçada a l’alumnat dels cicles formatius de grau superior. El tema era com perdre la por de parlar amb públic. Es pretenia resoldre els interrogants següents: Què és parlar en públic? Tens por escènica?.

Read more...
  • Read: 102 times

Visita a l'Estació Depuradora

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Els alumnes de 1r d’Educació i Control Ambiental han visitat les instal·lacions de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals de Lleida ( EDAR). Allà van poder veure tots els processos pel que passa l’aigua procedent de les clavegueres de la nostra ciutat, abans de ser retornada al riu Segre, i també amb això, ser conscients de tota la quantitat de residus que es llença.

Read more...
  • Read: 204 times

Eclipse solar a l'Escola del Treball

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Avui hem pogut observar l’eclipsi solar que ha estat visible en un 65% des de la ciutat de Lleida.

Tot i que les condicions meteorològiques no han estat les millors i l’eclipsi s’ha produït en un cel parcialment nuvolat, hem pogut observar-lo amb l’ajut d’una caixa fosca i un solarscope .

Read more...
  • Read: 139 times

Visita a l'Eco Museu d'Ainsa

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Els alumnes de primer del CFGS d’Educació i Control Ambiental han anat a l’Eco Museo de Ainsa on hem pogut visitar l’àrea d’interpretació on hem passejat per una exposició sobre la fauna i flora pirinenca amb especial atenció al Trencalòs i altres aus carronyeres i hem assistit a un audiovisual sobre la fauna pirenaica. A continuació anat a l’alberg de fauna.

Read more...
  • Read: 135 times

Programa de recollida selectiva

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

L'Institut Escola del Treball, dins del procés d'implantació de la ISO 14001 fomenta la recollida selectiva. Un dels objectius que es pretén assolir és la correcta gestió dels residus que es generen al centre.

Read more...