CICLES FORMATIUS -  GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

  • Read: 475 times

L'Institut Escola del Treball obté la certificació ISO14001

L’INSTITUT ESCOLA DEL TREBALL OBTÉ LA CERTIFICACIÓ EN SISTEMES DE GESTIÓ AMBIENTAL UNE-EN ISO 14001.

El passat 11 de juny, la directora del centre va rebre de mans de la Hble. Consellera Irene Rigau la certificació en Sistemes de Gestió Ambiental UNE-EN ISO 14001. L’acte es va dur a terme a Manresa dins la Jornada de Cloenda del Projecte de Qualitat i Millora Contínua (PQMC) 2015 en què el centre fou convidat a donar a conèixer la seva experiència en la gestió d’aquest projecte. La ponència la va exposar la professora Pepita Oms, coordinadora de Qualitat.

Read more...
  • Read: 622 times

Mamífers a Catalunya

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Els alumnes d'Educació i Control Ambiental han elaborat un lloc web dedicat als mamífers de Catalunya. Aquest web s'utilitzarà com a material didàctic a l'aula els propers cursos i els alumnes del cicle Laura Garcia i Marcel Urgell l'han adequat per tal de presentar-lo al Primer concurs de projectes organitzat pel centre: ET emprèn. Podeu visitar aquest lloc web clicant sobre el següent enllaç: http://etlleida.cat/eca/portada.html. Esperem que el trobeu interessant.

Read more...
  • Read: 509 times

6a Píndola emprenedora – Ignite Presentation

LABORATORI D'IDEES (E-LAB)

El dilluns 25 de maig es va dur a terme la 6a píndola emprenedora en el marc del programa formatiu adreçat als alumnes del CFGS. En aquesta ocasió la formació era sobre com treure partit a les presentacions de projectes, sota un format original com la “Ignite presentation”.

Read more...
  • Read: 759 times

Acte de clausura de l’Agenda 21 Local de Lleida

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Aquest dimarts 19 de maig s’ha celebrat l’acte de clausura de l’Agenda 21 Local de Lleida. Els alumnes participants han passat el dia a la Mitjana on han presentat els diferents projectes realitzats en cada centre a més de participar en dos tallers: un d’anellament d’ocells i l’altre d’egagròpiles. Després de l’esmorzar s’ha fet entrega del diploma de participació.

Read more...
  • Read: 888 times

Projecte d’autoguiatge pel patrimoni cultural d'Espluga Calba

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

L’ajuntament de l’Espluga Calba ens ha encarregat realitzar un projecte d’autoguiatge pel patrimoni cultural del poble amb codis QR. El passat 12 de maig vam anar alumnes i professors de primer d’Educació i Control Ambiental a l’Espluga Calba per tal de conèixer de primera ma els elements patrimonials que ens van ser comentats pel director de l’espai Antoni Ferrer i pel regidor de cultura.

Read more...
  • Read: 774 times

Visita a l'Arboretum

DEPARTAMENT DE SEGURETAT I MEDI AMBIENT

El passat 23 d’abril alumnes i professors de primer d’Educació i Control Ambiental vam visitar l’Arboretum Pius Font i Quer juntament amb els companys d’ECA i de Forestals del INS El Pont de Suert. Durant la visita vam tenir ocasió de veure les especies arbòries més representatives dels diferents biomes del mon. La visita va estar guiada pels responsables tècnics de l’Arboretum.

Read more...