La tria dels estudis postobligatoris és un dels moments claus en la vida de l’estudiant. Per aquest motiu, els set centres públics de Formació Professional de Lleida ens unim per donar a conèixer l’oferta formativa de la ciutat i acompanyar-lo en aquest procés.

La Setmana de l’FP és un gran esdeveniment de descoberta, amb un programa comú de 4 dies de durada (des del 21 al 24 de febrer), en què els centres oferirem un total de 141 tallers i xerrades de les diferents especialitats que s’ofereixen a la ciutat.

Aquestes jornades, permetran conèixer in situ en què consisteix cada cicle formatiu i realitzar un “tastet” del què s’hi treballa. A més, ja que els participants seran a les instal·lacions dels centres, podran visitar els espais de cada cicle, conèixer més a fons el sector i resoldre tots aquells dubtes que sovint preocupen abans d’escollir una opció formativa.

Podeu consultar el calendari i els horaris per als diferents cicles CFGM i CFGS al següent: https://lnkd.in/emX4sDWb i accedir a la inscripció en totes les activitats que us’interessin en la icona amb l’enllaç per cadascuna.

Aquesta primera Setmana de l’FP coincideix amb la celebració de la Fira Formaocupa que se celebrarà als Camps Elisis els dies 23 i 24 de febrer, amb l’objectiu de crear sinergies entre tots els actors, empreses i entitats que conformen la #formacióprofessional i donar-li així la visibilitat oportuna.