Com a novetat d’aquest any 2018-2019 el curs de 2n d’Assistència a la direcció s’imparteix en la metodologia ABP (Aprenentatge Basat en Projectes) la qual cosa suposa que els mòduls professionals del curs estan incorporats en els diversos projectes que es realitzaran durant tot el curs. Es busca que els projectes siguin reals per tal que el seu aprenentatge sigui significatiu i fomentant el treball cooperatiu entre els membres del grup.

 

Uns dels projectes a realitzar és l’organització d’una fira i d’una jornada. Per aquest motiu el passat  29 de setembre es va fer una visita a la Fira de Sant Miquel de Lleida on els alumnes van poder observar com estaven distribuïts els estands, el personal que hi treballava i quines tasques realitzaven per tenir una idea general del funcionament i la distribució de la mateixa.

I el 5 de novembre es va assistir a la Jornada Connecta organitzada per Globalleida a la Llotja de Lleida. En aquesta ocasió es va observar i prendre notes dels aspectes protocolaris més rellevants a tenir en compte durant l’execució de la jornada.