Battletoad 1

BattleToads

Battletoads és un videojoc del gènere beat ‘em up on el personatge, una granota musculada i bípeda, ha de lluitar contra molts enemics. Va ser publicat per primera vegada per a la videoconsola Nintendo Entertainment System, l’any 1991.

En aquest joc les granotes han de lluitar contra diferents enemics, amb aspecte de monstres. El fet de que les protagonistes siguin uns amfibis, els va significar crítiques, en ser similars a les seves competidores rèptils les Tortugues Ninja.

De fet, en resposta a les crítiques, l’eslogan publicitari de Battletoads era un atac directe la les Tortugues Ninja amb la frase: “Comparades amb Battletoads, les tortugues son fang d’estanc”

Argument del Battletoads

Pimple i la princesa Angélica són raptats per Dark Queen, mentre passejaven junts.

El professor T. Bird informa d’això als restants Battletoads (Zitz i Rash), de manera que aquests van al seu rescat, des del seu nau “Vulture”, cap al planeta “Ragnarok”, la qual cosa els porta a una complexa aventura, on s’hauran d’enfrontar a molts enemics, en diferents escenaris, fins derrotar Dark Queen i complir el seu objectiu.

 

Aquest torneig se celebrarà el divendres 21 de desembre a l’Escola del Treball de Lleida. El joc està plantejat en mode torneig de dos jugadors (1 Vs 1). Cada jugador competirà contra un altre al millor de 3 partides. Així, el jugador que arribi a 2 partides jugades passarà a la següent ronda.

L’organització de l’ETGAMES publicarà els jugadors/es que han de competir i l’ordre en que ho faran. La no presentació d’un jugador en el moment de la competició implica la pèrdua del torneig i la eliminació definitiva.

Horari (Provisional)

Primera ronda (Durada de 30 a 40 minuts)

A partir de les 9.00 a l’Aula …. 

Segona ronda (Durada de 30 a 40 minuts)

A partir de les 10.00 a l’Aula …. 

Semifinal (Durada de 30 a 40 minuts)

A partir de les 11.00 a l’Aula …. 

Final (Durada de 30 a 40 minuts)

A partir de les 12.00 a l’Aula …. 

A continuació trobareu les regles que regiran el torneig. Aquestes regles son molt elementals i podrien no recollir totes possibles situacions i per això preguem per tal que l’ètica i el sentit comú ens il·luminin.
L’organització pot ampliar, reduir o modificar les següents indicacions si ho considera necessari per garantir el desenvolupament del torneig.

En general, no es permet desconcentrar, molestar o dificultar el joc d’un participant quan competeix. Cal respectar el joc de tothom.

 

 • Configuració del joc

Tots els jugadors/res participaran amb els mateixos ordinadors que seran els que l’organització determini. Donat que el so de l’altaveu estarà desactivat podeu utilitzar auriculars per escoltar els avisos del joc. També podeu portar el vostre ratolí.

La competició es realitzarà partint d’una configuració del joc idèntica per a totes les persones participants.

Torneig

 • Serà una competició en format de torneig.
 • És jugarà amb format 1 vs 1 (2 jugadors/es).
 • Cada partida acaba quan els 2 jugadors/es perden totes les vides o si se superen els 15 minuts de competició. Si es dona aquesta darrera circumstància s’aturarà el joc. El guanyador és el jugador/a amb més puntuació.
 • Passa a la següent ronda el jugador/a que guanya 2 partides
 • Es guardaran les puntuacions més altes de cada jugador/a. 
 • Hi hauran 2 premis, el guanyador/a del torneig i el guanyador/a a la puntuació més elevada.
 •  

Si vols practicar pel torneig pots baixar-te la versió portable del joc amb la que es farà la competició. Et recomanem que el configuris igual (fes un cop d’ull a l’apartat de les regles). En cas de no tenir amb qui jugar, sempre pots jugar contra la IA del propi joc.

Accedeix al joc des d’aquest enllaç.

https://drive.google.com/drive/folders/1K0cxihXJK-5cBhLgZdEFmnakg3NzLJ2y?usp=sharing

 

 1. Entra en la carpeta “Emulador Super Nintendo – Portable”
 2. Baixat l’arxiu zsnew.zip.
 3. Descomprimeix l’arxiu.
 4. Fes click sobre zsnew.exe.
 5. Ves a Load i selecciona el joc Battletoads
 6. A jugar!!
 • En aquest torneig podran participar les persones que pertanyin a la comunitat educativa de l’institut Escola del Treball de Lleida amb els següent perfil de la comunitat educativa:
  • Alumnat i exalumnat
  • Professorat (i familiars)
  • Pares i mares
 • L’organització del torneig pot decidir no admetre una persona en la competició per motius disciplinaris o d’altres.
 • Per participar cada jugador/a ha d’omplir i trametre el següent formulari d’inscripció:

Enllaç al formulari

Escola del Treball