El passat 4 de març l’alumnat del cicle de Gestió Administrativa Àmbit Jurídic, va visitar la Ciutat de la Justícia de Barcelona per veure com és el dia a dia en aquest gran entramat de jutjats, sales, advocats, procuradors, jutges, secretaris judicials i com no d’expedients. 

La visita va ser molt didàctica, l’alumnat va estar molt atent a les explicacions del tècnic,  a qui volem agrair l’oportunitat de conèixer de primera mà les dependències de la ciutat, els passadissos per on els detinguts accedeixen a la sala de vistes, les sales on s’esperen els testimonis per a declarar, les pantalles on visualitzar els judicis pendents d’aquell dia o bé seure en el lloc del jutge entre altres coses. 

Tot plegat molt profitós per experimentar realment les explicacions dels mòduls jurídics treballades a classe. Sens dubte una visita a repetir!

D’altra banda, també l’alumnat de gestió administrativa àmbit jurídic juntament amb l’alumnat d’administració i finances han visitat l’empresa TRISON.

Ens ha encantat el seu showroom on hem compartit experiències úniques envers la transformació d’espais físics en entorns digitals molt atractius, per mitjà de sistemes audiovisuals així com un apropament a la innovació del màrqueting sensorial. 

Moltes gràcies per la vostra implicació i per deixar-nos gaudir d’aquesta fantàstica experiència.