El 4 i 5 de novembre es va celebrar a Toledo el 7è Congrés de l’associació FPempresa . El fil conductor del congrés va ser “ Desafios para un mundo en transición”.

El Congrés ha estat organitzat per l’Associació de Centres de Formació Professional FPEmpresa i CaixaBanc Dualiza i ha comptat amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de Castella- La Manxa.

S’han reunit més de 500 professionals de l’Educació i han intervingut més de 30 ponents procedents dels diferents sectors acadèmics i institucions que han aportat el seu punt de vista sobre la Formació Professional i els reptes del futur. S’han compartit experiències i bones practiques de centres d’arreu del territori.

Han intervingut figures rellevants en el món de la Formació Professional com la secretària general de FP, Clara Sanz, el president de CaixaBank , José Ignacio Goirigolzarri, la directora general de FP de Castella – La Manxa, Maria Teresa Company González, entre d’altres.

Les ponències i experiències programades al Congrés s’han combinat amb les visites a centres i empreses de Toledo com l’IES Alfnso X El sabio, IES Universtat Laboral, IES Azarquiel i l’Acadèmia d’Infanteria. També s’han visitat empreses com Aerenova, Innovantia i Bezares.

A partir d’aquest curs 21-22, l’Escola del Treball representada per l’Olga Castilla ha entrat a formar part de la Junta directiva de FPepresa com a vocal representant dels centres de Catalunya.