Dins del marc de la  desena Setmana de la Fusta de Catalunya 2023, el departament de fusta i moble i la biblioteca us presenten aquesta exposició d’eines i treballs fets pels alumnes i una selecció del fons bibliogràfic sobre fusta i moble.

A més, enguany també s’afegeix a l’activitat un treball del professor Gerard Dago, del departament de fusta, moble i suro del nostre centre que mostra una sèrie de cadires i mobles fets a escala per ell mateix de diferents obres creades pel fuster, dissenyador i arquitecte holandès Gerrit Thomas Rietveld, una verdadera delícia visual.  

La Setmana de la Fusta és l’esdeveniment més important del món de la fusta i el moble, i de tot el seu entorn (bosc, arquitectura, hàbitat, disseny, eines i maquinària, utillatge, comunicació, empreses relacionades i subministradores, etc.).

L’any 2014 es va celebrar per primera vegada aquest projecte tan ambiciós que serviria de paraigua per a un gran nombre d’activitats relacionades amb la fusta, el moble i l’hàbitat.

La Setmana de la Fusta és un esdeveniment organitzat pel Gremi de Fusters i Ebenistes de Barcelona  en col·laboració amb la Confederació Catalana de la Fusta.

Us recordem que a la biblioteca teniu a la vostra disposició un ampli fons bibliogràfic sobre fusta i moble.