Dins del marc de la Setmana de la Fusta de Catalunya 2018, el departament de fusta i moble us ofereix una exposició d’escultura en fusta de Pedro Albejano.

La Setmana de la Fusta de Catalunya, organitzada pel Gremi Fusta i Moble, és l’esdeveniment més important del món de la fusta i el moble, i de tot el seu entorn (bosc, arquitectura, hàbitat, disseny, eines i maquinària, utillatge, comunicació, empreses relacionades i subministradores, etc.).

Pedro Albejano Arjona (Almacelles, 1962) és ebenista-fuster i l’any 2016 s’inicia en el món de l’escultura en fusta.  La seva passió pel surrealisme el fa sortir de la racionalitat artística. Li agrada mantenir viva la fusta pel que fa a l’estructura i als seus acabats, deixant a la vista les irregularitats. La matèria primera la prefereix directa de l’arbre, sense un procediment mecànic previ, la qual cosa li donarà un toc totalment diferent, molt més artesanal.

El 2018 inicia una nova etapa en el món de l’escultura en pedra.

Com a complement a aquesta exposició, la biblioteca presenta una selecció de la revista AITIM, dedicada a les diverses aplicacions de la fusta.

També us recordem que a la biblioteca  teniu a la vostra disposició un ampli fons bibliogràfic sobre fusta i moble.