Un grup d’estudiants del nostre institut del cicle de grau superior d’assistència a la direcció ha tingut l’oportunitat d’assistir a l’acte d’inauguració del curs “Gestió de l’empresa familiar: Les empreses familiars, una resposta de present i de futur”. L’acte ha estat presidit per Rafael Oncins, director de Responsabilitat social corporativa de Plusfresc i president de Respon.cat.

La jornada ha comptat amb la participació d’Ismael Bertran, director de Persones de Plusfresc i Responsable del Projecte 3S, i de Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat. Ambdós han ofert ponències relacionades amb la gestió i la responsabilitat social de les empreses familiars, aportant una visió actualitzada i pràctica sobre aquesta temàtica.

Aquesta sortida ha estat especialment rellevant per als nostres estudiants que actualment estan treballant en el projecte 1 sobre la organització d’una inauguració. L’experiència, per una banda, ha servit perquè poguessin veure de primera mà com es gestiona i organitza un esdeveniment d’aquesta magnitud, així com per comprendre la importància de la responsabilitat social en el món empresarial d’avui dia. I per l’altra banda ha estat una gran oportunitat  per enriquir els seus coneixements i per establir contactes amb professionals del sector. 

Estem segurs que aquesta experiència servirà d’inspiració per als nostres joves en el seu futur professional i en la seva formació com a ciutadans responsables i compromesos amb la societat.