Els alumnes de 3r d’IFE vam anar a visitar la primera edició del Lleida potFest, el Festival d’Art Urbà de Lleida, que va omplir d’art i de color els murs del barri del Centre Històric de la ciutat.

Lídia Cao, Elisa Capdevila, Malakkai, Belin, Llukutter, 5 muralistes multidisciplinaris que han donat vida a diferents façanes i han deixat una part d’ells i del seu art. GENIAL!!

El divendres, 28 de maig vam tenir un matí ple de sorpreses. Veureu, comencem a pujar pel carrer Cavallers i ens van deixar visitar “El Parador” on van poder contemplar el preciós claustre central de tres pisos d’altura des del que s’accedeix a l’església convertida en un restaurant.

I una sorpresa més!!! Vam arribar al Centre d’artistes i artesans, on vam tenir el privilegi de conèixer a David Callau, estrenava la seva obra i ens va concedir una visita guiada abans de fer la inauguració, on vam poder gaudir de l’exposició, vivències en gran format en blanc i negre, en color i escultures tot acompanyat d’una música ambiental. Artista excepcional i persona FANTÀSTICA!!