El passat 24 de maig els alumnes de tercer de l’IFE es van dirigir a les portes de la catedral per a formar part del Mercadet, amb el seu projecte Súper Caps.

L’activitat forma part del projecte Joves Empresaris de Ponent amb la finalitat de recaptar fons per fer una donació solidària. Aquesta activitat es var realitzar dins del projecte Joves Empresaris de Ponent (JEP), amb la finalitat de recaptar fons per fer una donació a una ONG a final de curs. 

L’alumnat del programa amb l’especialitat d’auxiliar de vendes i atenció al públic de l’Ife va gaudir d’aquest dia tan bonic, recaptant diners destinats a ajudar a les víctimes de guerra de la Franja de Gaza. Ja que aquesta activitat es realitza dins del projecte Joves Empresaris de Ponent (JEP), amb la finalitat de recaptar fons per fer una donació a una ONG a final de curs.

La tinenta d’alcalde, regidora d’Ocupació i Responsabilitat Social i presidenta de l’IMO, Anna Campos, va visitar la parada dels alumnes i va declarar que el projecte JEP representa una oportunitat per als joves que hi participen perquè, a més de conèixer el funcionament d’una empresa, els ajuda a fomentar les seves pròpies competències personals com pot ser el treball en equip, l’autonomia i la creativitat, entre d’altres.

El projecte JEP es basa en la creació d’una cooperativa simulada pròpia, de manera que els joves participants coneixen el món empresarial. Amb la creació d’aquesta cooperativa, els alumnes decideixen el nom de l’empresa, dissenyen el seu logotip, creen el seu organigrama, redacten els estatuts i organitzen activitats d’autofinançament, fins que a final de curs dissolen la cooperativa.