L’alumnat de 2n de Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat ha visitat Becton Dickinson 

Dins el projecte 6 i en l’estudi dels diferents materials, hem anat a visitar aquesta empresa ubicada a Fraga en la que a partir de materials polimèrics com el poliestirè i el polipropilè s’elaboren xeringues de plàstic de diferents tipus destinades a centres sanitaris.

Ens han explicat el procés de producció dels diferents tipus de xeringues i de les tasques realitzades pel Departament Químic i Microbiològic i el Departament d’Assegurament de la Qualitat de l’empresa.

Hem pogut gaudir d’un tour per les diferents plantes de l’empresa per veure el procés de producció i sobretot, hem vist els magnífics laboratoris d’anàlisis microbiològics i fisicoquímics en els que es realitza un exhaustiu control de qualitat. 

Diferents espais de treball amb molta llum i en què es respira un agradable ambient. També hem vist una planta logística d’emmagatzematge que ens ha deixat bocabadats! 

Una visita què ens ha fet reflexionar en que la Qualitat som tots i ens ha donat una visió molt social de la nostra feina: El Control de Qualitat d’un producte sanitari.

Una visita intensa, sorprenent i molt didàctica. Ens hem quedat amb ganes de més!!!!