El passat 5 de setembre de 2019 es va fer a Lleida la III Jornada d’Aprenentatge basat en projectes i Emprenedoria, organitzada per l’equip ICE De Difusió de l’Emprenedoria i Aprenentatge basat en projectes (ABP) de la Universitat de Lleida.

La jornada es va fer a la sala d’actes de l’edifici del rectorat de la Universitat de Lleida i va incloure la conferencia “Pedagogías emergentes y la educación en el siglo XXI” impartida per Miguel Ariza creador del grup Connecta13 de la Universitat de Granada. Es va fer una presentació del programa d’autoocupació Incorpora de La Caixa a càrrec de Eva Pérez i Thais Ordoñez

També es va dur a terme la ponència Cicles Formatius íntegrament desenvolupats per projectes: filosofia o metodologia? A càrrec de Paco González i Olga Castilla de l’INS Escola del treball on van explicar com s’organitza el centre per impartir els CFGS d’Energies renovables, CFGS Laboratori d’anàlisi i control de qualitat , CFGS d’Educació i Control ambiental i CFGS d’Assistència a la Direcció per projectes íntegrament. 

La jornada va concloure amb la participació de la Sra Pilar Nus sub-directora General d’Ordenació de FP.