El passat 2 de juny de 2020 es va celebrar la 1a Jornada de Projectes Internacionals en el marc de la Xarxa EmprènFp.

El ponents que van participar van ser:

Emprenedoria a Finlandia: RAMON SANMIQUEL

Seminari Boston: ESTHER FORT, VICTORIÀ SANCHIS, JOAQUIM MIRALLES, JORDI CARDENAS, ALEX MONNÀ…PROFES INNOVAFP?

GEN Bahrain – Bahrain: MIQUEL ARTIGAS

Projecte internacional sobre la sostenibilitat: OLGA CASTILLA I MARTA CARNICE

 

Els Projectes que es van presentar van ser:

Emprenedoria a Finlandia: Experiència del Ramón Sanmiquel en els campaments emprenedors en els que ha participat diversos estius.

Seminari Boston: 5 dels participants que van anar a Boston van formar una taula rodona on se’ls pva preguntar sobre la seva experiencia a Boston: la seva visió de l’ecosistema, diferents eixos d’aquest ecosistema, sistemes d’innovació, poenecies i xerrades i l’emprenedoria a l’educació de Boston.

GEN Bahrain – Bahrain: Miquel Artigas va anar en missió a Barhain per pendre el pols a l’emprenedoria mundial en el si del congrès GEC. Va explicar la seva experiència, els contactes que va fer, i altres particularitats del congrés.

Projecte internacional sobre la sostenibilitat: Olga Castilla i Marta Carnicé lideren en representació de l’Escola del Treball un projecte internacional per introduir la sostenibilitat en els ensenyaments professionals. Ens van explicar els socis, les fases del projecte els outputs que s’esperen, en quina fase està el projecte. Van parlar de les dificultats que representa un projecte amb diversos socis amb Finlandia al cap davant i com han integrat aquest projecte  amb els que estem fent .