Nou premi en emprenedoria en la VII edició dels Premis E2, Escola d’Emprenedors

Un curs més l’Escola del Treball ha participat en els premis “E2 Escola d’Emprenedors” organitzats  per GLOBALLEIDA i, els Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a Lleida.

Aquesta edició s’ha dut a terme a l’Edifici Mercolleida i l’acte s’ha celebrat de forma semipresencial amb un aforament molt reduït per garantir les mesures de seguretat que requeria la situació.

Per avaluar els diferents projectes s’han tingut en compte criteris com la innovació, la recerca, la interacció amb l’entorn, el projecte de centre o la viabilitat del projecte. Entre els premiats, el projecte “Easy Bike” presentat per l’alumnat del CFGS d’Energies Renovables  Gabriel Lima, Miquel Melis i Victor Saez ha obtingut el PREMI A LA MILLOR IDEA. 

En aquest cas, el carregador fotovoltàic per a patinets i bicicletes elèctriques s’ha endut aquest primer premi per la seva vessant innovadora i sostenible i un detallat pla de negoci. El projecte participarà  a la Final Catalana que es celebrarà a principis de 2021 a Barcelona.